Retourneren

Let op! Alle mondkapjes kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald). 
 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 
Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn aankopen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Bij vragen m.b.t. tot retourneren kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Retouradres:
MediMasker / Tulpenland B.V.
Blaak 618
3011TA, Rotterdam
Nederland
  
Wanneer u een artikel wilt retourneren, dient u een email naar info@medimasker.nl te sturen. Met vermelding uw volledige naam en bestelnummer. Na ontvangst en controle op volledigheid van de retour ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen 7 werkdagen teruggestort op uw rekening

Voorwaarden retourneren

 • U draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
 • De producten worden binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel(en).
 • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.
 • Kosten retourneren: bij MediMasker kost het helaas om uw bestelling te verzenden. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Voor €6,95 kunt u de producten retour sturen. Indien u ervoor kiest om het product te ruilen of een tegoedbon van ons wil ontvangen, vergoeden wij de verzendkosten. Is uw product beschadigd of verkeerd geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen.

  Uitzonderingen 

  Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 14 dagen:
  • Artikelen die slechts eenmaal kunnen worden gebruikt zoals screenprotectors en vloeistof (mits de verpakking is geopend).
  • Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen van merkproducten waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is.
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet meer retour gestuurd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld oordopjes (mits de verpakking is geopend).

  ANNULEREN

  Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging.
   
  Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd, restitueren wij het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping).